Nyttig informasjon til de som er påmeldt til Festivalen 2021

Furuholmen

Da ønsker vi som er påmeldt velkommen til Nedre Glomma Gjeddefestival 2021!
 
Her kommer litt nyttig informasjon om arrangementet:
 
Båtslipp/Parkering:
Det er iår rekordmange båter (75stk) påmeldt. Dette fører til stort press på båtslippen på Furuholmen, og vi anbefaler de som er kjent i området å bruke alternative plasser hvis mulig (Nipebrua, Trøsken, Nes lensepumper, ++). Husk også at bil+henger MÅ parkeres slik at de tar opp minst mulig plass. Anbefaler også de som har mulighet til det å sette ut båten på fredag.
Parkering og telting oppe på Furuholmen skal kun skje på anviste plasser. Det er viktig at utrykingskjøretøy alltid har fri passasje.
 
Skippermøte lørdag kl.09:00:
Alle (ihvertfall kaptein) må være tilstede under skippermøte lørdag morgen kl.09:00 der det blir gitt nødvendig informasjon om arrangementet, regler, fasiliteter på Furuholmen og annen nyttig informasjon.
Hvert team må innom sekretæriatet på morgenen og fremvise gyldig betaling på VIPPS, hente måleplanke/tape og innmeldingsskjema og fremvise redningsvester.
 
Fasiliteter på Furuholmen.
Vertskapet på Furholmen har gjort store oppgraderinger av området og tilbyr nå en flott kafè med alle rettigheter!
Vi håper mange benytter seg av dette tilbudet og kommer innom for en matbit og noe godt å drikke i hyggelig lag (innenfor Korona restriksjonene). For de som ønsker middag serveres det en rett med reinskav og en rett med fiskekaker denne helgen. NB! Det blir IKKE mulig å kjøpe baguetter iår.
Det er satt opp 3 helt nye toaletter i tilknytning til kafèen.
Det blir mulig å lade mobil, ol. på området.
Det er satt av et eget område for telting på anvist plass.
Les mer om Furuholmen og fasilitetene som tilbys hjemmesiden deres:
https://www.furuholmen.as/
 
Vi minner om påbud om redningsvest for alle deltagere og at dere viser hensyn til hverandre på sjøen. Vær ekstra forsiktige i området rundt Furuholmen der det kan være grunnt og det er endel stokker som stikker opp av elva..
 
Hvis noen av de som er påmeldt ikke kommer så gi oss beskjed snarest! Vi har båter på venteliste som ønsker å delta.. 🙂

Legg igjen en kommentar